Bel ons om een afspraak te maken 0495-537058
Hoogstraat 14a, Weert

Bruids

Home » » Bruids

Bruidsarrangementen  info

Proefsessie

Gemiddeld 4-8 weken voor de bruiloft plannen we een testmoment in voor je kapsel en make-up. De visagiste/hairstyliste luistert goed naar je wensen  om voor jou de ideale look vast te leggen. Alle afspraken, producten en technieken  worden gedocumenteerd. Je krijgt handige schoonheidstips zodat je op JOUW dag meer dan ooit kunt stralen.

Voor deze proefsessie kom je bij ons in de zaak, we  beschikken daar over alle nodige materialen en de juiste stoel en professionele belichting. Desgewenst kunnen op de trouwdag nog kleine aanpassingen plaatsvinden. De proefsessie heeft dezelfde kosten omdat daar vaak meer tijd inzit dan uiteindelijk bij het eindresultaat.

Dit is ook de kans om:
- allergische reacties te kunnen testen
- na te gaan of dit echt bij jou past

Je haar is de dag vooraf gewassen en van versteviging  voorzien. Dit geeft meer stevigheid, houdbaarheid  en een zuiverder resultaat aan een opsteekkapsel. Dat geld ook voor de huwelijksdag.

6fd739523ed84e92e4fa6cefa8b677e4
Halflang-haar-opsteken-door-Joyce-van-Dam-878x1024
56e19ae40cac175b3d731e303744b169

Reken in je planning op ca 45 minuten voor het aanbrengen van het make-up en ca 1-1.5 uur voor het kapsel. Reken erop dat je bij lang haar of speciale modellen soms op de dag ervoor moet gaan voorbereiden.

Ook al draag je zelden make-up en houd je van een natuurlijke uitstraling raden we je aan om gebruik te maken van onze make-up artieste want het is zeker het prettigst om perfect uit te zien op je huwelijksfoto en zeker belangrijk dat alles de hele dag goed blijft zitten.

Wij werken alleen met professionele cosmetica en je krijgt voor deze dag ook jouw passende lippenstift mee om je lippen geregeld bij te kunnen werken.

Op de dag van je bruiloft komen we desgewenst aan huis. Houd er dan wel rekening ermee dat we alleen binnen een straal van max 10 km aan huis komen en voor een vast tarief van € 70.00 incl. parkeerkosten ed.

Moeders, bruidsmeisjes en getuigen kunnen ook meekomen voor een proefsessie. Voor meerdere personen handhaven wij een gunstigere formule. De bruidegom word op de trouwdag gratis gestyled.

Let op hij word dan  niet geknipt.

Prijsindicatie voor je trouwkapsel ca € 59.00 per werkuur.
Make up ca € 29.00€ ( incl lipstick om mee te nemen)
Totale kosten zijn meestal ca € 200.00 tot 250.00  voor aan huis en proefsessie in de zaak.