Bel ons om een afspraak te maken 0495-537058
Hoogstraat 14a, Weert

Keratine

Home » » Keratine

Keratine Gold Exclusive Straighting

Permanent Straighten - Ontkroezen - Anti Pluis - Keratine Herstel (Oxilock Plasma)

Bekend iets? Uren werk met de stijltang voor die mooie look dan... één druppel regen en daar zijn je krullen weer, alle moeite was voor niets! Wij hebben de PERMANENTE oplossing! Met een INTENSIEVE behandeling (3-6 uur, afhankelijk van je haar) persen wij met warmtedruk de Keratine Gold in je haar. Je ziet de structuur van je haar veran­derden. In geweldig, glanzend en gezond steil haar! De Stijltang is voorgoed verleden tijd, alleen je uitgroei zal bijgewerkt moeten worden.

LET OP: om kwaliteit te kunnen waarborgen doen wij vooraf aan alle Straighting behandelingen vrijblijvend een uitgebreide haarcheck.

Kun je haarstructuur veranderen?

Ja dat kan zeker! Om je haarstructuur blijvend te veranderen, dien je de verbindingen van keratineketens te herschikken. Het haar wat nieuw uit het haarzakje groeit neemt zijn natuurlijke vorm weer aan. Het unieke complex van stamcellen en pure Keratine wordt met behulp van warmtedruk in het haar geperst. Hierdoor versterken de zwavel­bruggen, dit zijn de "spieren" van je haar, waardoor ze stijl blijven.

Ofwel 100% Keratine Herstel bij beschadigd haar!

Oxilock plasma zorgt er dankzij haar drievoudig herstelvermogen voor dat beschadigd en poreus haar, b.v.b. door chemische behandelingen, er weer gezond, glanzend en sterk uit gaat zien. Oxilock plasma vermindert het afbreken van het haar met 98%,

keratine beh
Keratine verzorging